Sistem mobil de pontaj cu amprentă, palmă, imagine facială, cod sau cardPC1

Sistem mobil de pontaj cu amprenta, palma, imagine faciala, cod sau card : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Pontaj în orice loc și în orice mod

Se recomandă pentru

Pontajul cu amprenta, în locații unde nu se pot asigura condiții de exploatare potrivite aparatelor electronice:
agricultură, șantiere de construcții sau alte activități în aer liber

Pontajul cu palma, ca alternativă la amprentă, când degetele angajaților nu sunt curate sau prezintă semne de răniri:
aparatul detectează vasele de sânge din palma, de la o distanță de 20 cm, fără atingerea aparatului

Trimitere pontări în timp real

Aparatul se conectează prin wifi la orice dispozitiv mobil cu Android sau iOS și trimite pontările prin Internet la calculatorul cu softul de pontaj BIO-matrix MICRO aflat la biroul firmei.

Baterie internă

Dacă aparatul este oprit după fiecare repriză de pontare a angajaților, bateria internă asigură colectarea și transmiterea pontărilor timp de câteva săptămâni.

Bonus Gratuit

La achiziția aparatului primiți gratuit programul de pontaj și control acces cu interfață în Limba Română: BIO-matrix MICRO STANDARD în valoare de 99 € +TVA.

449 € +TVA

Amprenta sau Palma - singura soluție pentru medii grele

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

În funcție de angajat, imaginea amprentei poate fi afectată de nivelul de curățenie, grosimea pielii, temperatură (la frig pielea se strânge), umiditate (pielea se încrețește) etc.

La citirea palmei sunt detectate vasele de sânge de sub piele, prin infraroșu, de la o distanță de 20 cm. Se elimină astfel majoritatea problemelor amprentelor.

În plus, identificarea facială permite citirea formei feței de la 80 cm. Forma capului nu se modifică.

Într-un fel sau altul, cu siguranță orice angajat va reuși să ponteze.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Caracteristici Principale

 • Memorie internă pentru 1.000 amprente, 300 palme, 300 imagini faciale, 1.000 carduri, 1.000 parole și 150.000 pontări.
 • Se utilizează în condiții de interior sau exterior.
 • Se conectează prin wifi la dispozitive mobile sau routere conectate la Internet prin 4G/3G/2G.
 • Se conectează cu cablu de rețea în rețeaua locală de calculatoare.
 • Transmite pontările în timp real, prin Internet, către calculatorul ce are instalat softul de pontaj BIO-matrix MICRO aflat la sediul firmei dvs.
 • Nu necesită conexiune permanentă cu calculatorul. Aparatul funcționează de sine stătător. În lipsa conexiunii la Internet aparatul memoreaza intern toate pontările și le trimite imediat ce conexiunea la Internet devine disponibilă.
 • Dacă aparatul este oprit după fiecare repriză de pontare a angajaților, bateria internă asigură colectarea și transmiterea pontărilor timp de câteva zile. Utilizarea unui powerbank suplimentar permite o independență de până 1 lună.
 • Pentru identificare palmei sau a imaginii faciale aparatul nu necesită atingere și nu se uzează în timp.
 • Cele două camerele video cu infraroșu permit identificarea palmei sau a imaginii faciale și pe timp de noapte.
 • Modalități multiple de pontare: amprentă, palmă, imagine facială, card sau cod.
Utilizare aparat de pontaj si control acces cu cod, card, amprenta, palma sau imagine faciala : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Posibilități de utilizare

În teren

Aparatul poate fi transportat în teren într-o geantă de protecție, eventual impreună cu un dispozitiv mobil pentru transmisia pontărilor și un powerbank pentru asigurarea funcționării aparatului sau dispozitivului mobil în situațiile în care bateria aparatului sau telefonului devine descărcată.

Aparatul și telefonul se pornesc înainte de începerea pontării și se opresc după finalizarea pontării angajaților, pentru a conserva bateriile.

Aparatul de va utiliza ferit de ploaie și în condiții de umbră.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

În mijloacele de transport

Aparatul poate fi montat pe bordul mașinii, în interiorul mașinii sau păstrat în torpedou.

Alimentarea aparatulului se face de la bricheta mașinii cu ajutorul adaptorului 12/24 V livrat împreună cu aparatul.

Alimentatorul auto are 2 conectori USB disponibili astfel că poate fi folosit pentru alimentarea simultană a aparatului de pontaj și a telefonului.

Angajații pot să ponteze de sosire la coborâre sau de plecare la urcare în mijlocul de transport.

Pontările pot fi trimise de aparat folosind conexiunea la Internet a telefonul șoferului sau a unui telefon dedicat aparatului de pontaj.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

La sediu

La sediile fixe, aparatul se poate monta pe perete. În acest caz, cel mai comod mod de pontare este prin imagine facială, de la 80 cm.

Dacă eventualele întreruperi în alimentarea cu energie electrică pot dura mai mult de 1 oră se recomanda montarea unui powerbank suplimentar.

Pontările se pot trimite automat de către aparat folosind conexiunea la Internet a locației sau descărcate pe un stick usb și trimise la sediul unde se calculează pontajul, dacă locația nu are acces la Internet.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Trimiterea pontărilor la calculatorul din sediul firmei dumneavoastră, prin Internet, în timp real

Sisteme mobile

Aparatul PC1 are funcția de a comunica prin Wi-Fi cu echipamente specializate de comunicații prin Internet precum telefoanele mobile sau routere. În acest mod, aparatul poate avea acces la Internet și poate să trimită pontările în timp real către rețeaua dvs. de calculatoare.

Pentru stabilirea legăturii între aparatul de pontaj și telefon este necesar ca pe telefon să se configureze funcția Hotspot WiFi Portabil pentru Android sau Personal Hotspot pentru iOS iat cartela SIM din telefon să aibe activat serviciul de acces la Internet.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Pontările vor fi trimise de aparatul PC1 către adresa de Internet a dispozitivului care asigură accesul la Internet al rețelei dvs. de calculatoare, prin intermediul căruia pontările vor ajunge în final la calculatorul ce are instalat softul de pontaj BIO-matrix MICRO ( soft oferit gratuit împreună cu aparatul de pontaj ).

Mai simplu spus, pontările trimise prin intermediul telefonului ajung la calculatorul de pontaj în același mod în care aveți acces cu telefonul mobil la orice camera video din firma dvs.

Locații fixe

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Dacă în locația fixă nu aveți încă acces la Internet, puteți utiliza un telefon mobil, la fel ca pentru un sistem mobil.

Dacă aveți deja acces la internet în locație, puteți conecta aparatul la dispozitivul de acces la Internet sau rețeaua de calculatoare din locație fie prin Wi-Fi fie prin cablu de rețea standard.

Transferul pontărilor se face identic, atât pentru sistemele mobile cât și pentru locațiile fixe, în modul descris mai sus.

Descărcarea pontărilor cu Stick USB

Dacă nu este necesară transmiterea pontărilor în timp real și nu doriți să folosiți un telefon mobil pentru transferul automat al pontărilor prin Internet, puteți descărca pontarile pe un stick usb.

După descărcare, pe stick se va genera un fișier cu toate pontările din aparat, fișier ce poate fi trimis ulterior utilizatorului softului de pontaj BIO-matrix MICRO pentru a fi încărcat în baza de date.

Conectorul USB se află în partea laterală a aparatului.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Bateria internă. Powerbank suplimentar

Locații fixe

Bateria internă, cu o capacitate de 4000 mAh, asigură funcționarea aparatului și permite pontarea angajaților timp de 1...2 ore, pe durata întreruperilor accidentale în alimentarea cu energie electrică, fără ca aparatul să fie oprit.

Pentru locațiile fixe care beneficiază de alimentare cu energie electrică permanentă, bateria internă este suficientă.

Sisteme mobile - descărcare pontări pe stick USB

Pentru o independență în utilizare pentru perioade mai mari de 1...2 ore de funcționare continuă a aparatului, durată suficientă pentru o săptămână dacă aparatul este pornit doar pe durata pontării, puteți alege să achiziționați un powerbank suplimentar.

Un powerbank cu capacitatea de 30.000 mAh, este suficient pentru utilizarea aparatului pe timpul pontării chiar și pentru o lună.

La intervale regulate, atât aparatul cât și powerbank-ul este necesar să fie reâncărcate.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Sisteme mobile - transmiterea pontărilor prin Internet

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Chiar dacă folosiți un telefon pentru transmiterea pontărilor în timp real, în condițiile în care telefonul este pornit doar pe durata pontării bateria telefonului poate fi suficientă pentru o săptămână.

Aproape orice model de powerbank are două porturi USB. Puteți astfel să alimentați atât aparatul de pontaj câr și telefonul de la un singur powerbank ce vă oferă o independență chiar și de o lună dacă aparatul de pontaj și telefonul vor fi pornite doar pe durata pontării.

La intervale regulate, atât aparatul cât și powerbank-ul este necesar să fie reâncărcate.

Powerbank-ul nu se comercializează pe acest site însă îl puteți achiziționa de la magazine specializate.

Transportul pe teren a aparatului de pontaj

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Aparatul de pontaj, telefonul, powerbank-ul și accesoriile trebuie să fie protejate.

Există o gamă diversă de cutii de protecție, cu sau fără burete inclus.

Puteți folosi o astfel de cutie în care aparatele pot fi așezate într-un burete decupat după forma aparatelor.

Alăturat puteți vedea un exemplu de cutie ce conține aparatul de pontaj, telefon, powerbank, alimentatoare și cablu, cu burete decupat după forma aparatelor.

Astfel de cutii nu se comercializează pe acest site însă le puteți achiziționa de la magazine specializate.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Conținutul Pachetului Standard

Sistem mobil de pontaj cu amprenta, palma, imagine faciala, cod sau card : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Aparat de pontaj model "PC1"
Cablu USB pentru aparatul de pontaj : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Cablu alimentare USB
Incarcator auto pentru aparatul de pontaj : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Încărcător auto 12V-24V
Incarcator USB pentru aparatul de pontaj : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Încărcător USB
Placa suport pentru montajul aparatului de pontaj : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Placa suport pentru montajul aparatului de pontaj
Suruburi si dibluri pentru montajul aparatului de pontaj si control acces : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Șuruburi și dibluri pentru montajul aparatului de pontaj și control acces
carduri pentru pontajul si accesul angajati : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
10 carduri pentru pontajul și accesul angajaților
Suport tehnic prin email pentru 12 luni : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Garanție 12 luni cu suport tehnic gratuit prin email
Program de la fabricantul aparatului de pontaj : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Program de la fabricantul aparatului de pontaj și control acces
Program de pontaj si control access BIO-matrix MICRO STANDARD : BONUS GRATUIT : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Program de pontaj și control acces, pentru firme mici, în Limba Română
BIO-matrix MICRO STANDARD
Preț licență: 99 € + TVA
BONUS GRATUIT
Instruire implementare sistem de pontaj si control access BIO-matrix MICRO STANDARD : BONUS GRATUIT : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Instruire tehnică pentru implementarea sistemului de pontaj
Preț serviciu: 35 € + TVA
BONUS GRATUIT

Pontarea

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Cu amprenta

Angajatul pune degetul pe cititorul de amprentă.

Daca amprenta este recunoscută, angajatul primește mesajul sonor "Foarte bine" iar numele și codul angajatului sunt afișate pe ecranul aparatului.

Daca amprenta nu este recunoscută, aparatul emite semnalul sonor "Apasă din nou". În acest caz angajatul fie se pune din nou degetul pe cititor în poziția corectă, fie pune alt deget dacă nu l-a folosit pe cel corect de prima dată.

Durata pontării cu amprenta este de maximum 1 secundă.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Cu palma

Angajatul apropie palma de aparatul de pontaj la o distanță de 20 cm.

Dacă palma este recunoscută, angajatul primește mesajul sonor "Foarte bine" iar numele și codul angajatului sunt afișate pe ecranul aparatului.

Durata pontării cu palma este de maximum 1 secundă.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Cu imaginea facială

Un angajat de înălțime medie se apropie de aparat la o distanță de aproximativ 80 cm.

Angajații mai scunzi se vor apropia mai mult de aparat iar cei înalți se vor apleca puțin.

Daca imaginea facială este recunoscută, angajatul primește mesajul sonor "Foarte bine" iar numele și codul angajatului sunt afișate pe ecranul aparatului.

Durata pontării cu amprenta este de maximum 1 secundă.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Cu cardul

Angajatul apropie cardul de aparatul de pontaj.

Dacă numărul cardului este recunoscut, angajatul primește mesajul sonor "Foarte bine" iar numele și codul angajatului sunt afișate pe ecranul aparatului.

Durata pontării cu cardul este de maximum 1 secundă.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Cu codul

Angajatul își tastează codul de angajat (marca personală) și apoi codul de verificare.

Dacă codul de angajat și codul verificare sunt corecte, angajatul primește mesajul sonor "Foarte bine" iar numele și codul angajatului sunt afișate pe ecranul aparatului.

Pentru acest mod de pontare se recomandă schimbarea periodică a codului de verificare.

Durata pontării cu codul este de aproximativ 5 secunde.

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Montajul aparatului în locațiile fixe

 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Se fixează placa suport montaj pe perete cu ajutorul diblurilor aftfel încât cele 2 piciorușe de fixare cu suruburi a aparatului să fie în partea de jos, la o înalțime de 115-120 cm față de sol.
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Aparatul de pontaj se ajează pe placa suport montaj astfel încât cele 2 elemente de prindere a aparatului de la placa de montaj să intre în orificiile speciale din carcasa aparatului.
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Se securizează aparatul de pontaj de placa suport montaj, în partea de jos a aparatului, cu ajutorul unui șurub.
 : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Se conectează sursa de alimentare și cablul de rețea la conectorii speciali ai aparatului.

Dacă în locație dispuneți de rețea Wi-Fi, conectarea cu cablu de rețea nu mai este necesară.

BONUS GRATUIT
Program pentru calculator cu interfață de utilizare în Limba Română:
BIO-matrix MICRO STANDARD

La achizitia acestui produs primiti gratuit si programul de pontaj BIO-matrix MICRO, cu interfata de utilizare si manuale in Limba Romana. : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

La achiziția acestui produs primiți GRATUIT și dreptul de utilizare al programului pentru calculul pontajului BIO-matrix MICRO STANDARD, pentru firme mici, cu interfață de utilizare și manuale în Limba Română.

Versiunea gratuită a acestui program, oferită la achiziția aparatului de pontaj, se poate instala și utiliza folosind un singur calculator.

În perioada de garanție a aparatului de pontaj aveți acces GRATUIT și la servicile de suport tehnic prin email în vederea rezolvării problemelor legate de utilizarea programului BIO-matrix MICRO STANDARD.

De acest program pentru calculator puteți beneficia doar dacă achiziționați sistemul de pontaj de pe acest site.

Câteva dintre funcțiunile acestui program sunt prezentate în continuare. Pentru o prezentare detaliată puteți accesa pagina de prezentare a acestui program.

Transferul pontajului către programele de calcul salarial

Programul BIO-matrix MICRO STANDARD nu este un program de calcul salarial ci doar de pontaj. Pentru calculul salariilor aveți nevoie să utilizați programe concepute special.

Programul BIO-matrix MICRO STANDARD poate să exporte însă datele pe baza cărora se pot calcula salariile în format universal XML, ușor de preluat de către orice program de calcul al salariilor.

Pentru fiecare angajat din sistemul de pontaj se poate preciza un atribut opțional numit Marcă. Valoarea acestui atribut se completează cu codul angajatului din programul de salarizare.

La finalul lunii programul BIO-matrix MICRO STANDARD poate să exporte rapoartele ce conțin date necesare calculului salarial în fișiere text cu format universal XML, foarte ușor de prelucrat informatic.

Realizatorii programelor de calcul salarial pot identifica cu ușurință datele pe care doresc sa le importe din fisierul XML, asociind datele cu angajații pe baza valorii atributului Marcă.

Formatul și conținutul fișierului XML poate fi consultat la rapoartele prezentate în continuare.

Integrarea programului de pontaj cu programele de calcul salarial

Simplitatea fișierelor XML permit realizatorii programelor de calcul salarial să culeagă și să preia din fișierele text doar informațiile pe care le doresc.

Utilizarea formatului universal XML elimină necesitatea ca programul de pontaj să exporte datele în formate specifice fiecărui program de salarizare.

Exportul rapoartelor în format Excel și Pdf

Toate rapoartele generate de programul BIO-matrix MICRO STANDARD pot fi exportate în formatele Excel și Pdf.

Folosiți exportul în format Pdf când doriți ca datele să nu fie modificate, de exemplu când transmiteți rapoartele prin email.

Fișierele Excel pot fi folosite pentru prelucrări manuale ulterioare sau pentru a fi importate de către alte programe.

Formatul și conținutul fișierelor Excel și PDF pot fi consultate la rapoartele prezentate în continuare.

Export raport pontaj in format excel si pdf

Manuale în Limba Română

Programul BIO-matrix MICRO STANDARD include cu două manuale în Limba Română:

 • un manual în format PDF, ușor de tipărit
 • un manual integrat în fiecare ecran al programului, pentru acces ușor direct la pagina din manual care explică funcțiile acelui ecran
Manuale în Limba Română.

Rapoarte de pontaj conform cerințelor Ordonanței de Urgență Nr. 53 din 4 August 2017

Foaia Colectiva de Prezenta<br/>cu Ore si Pontari : Centralizatorul prezentei cu evidentierea orelor efectuate si a pontarilor, conform cerintelor legale cu privire la control : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Foaia Colectivă de Prezență
cu Ore și Pontări

Centralizatorul prezenței cu evidențierea orelor efectuate și a pontărilor, conform cerințelor legale cu privire la control

Acest raport este util pentru inspectorii de muncă ce pot vină în control.

Zilnic, sosirile sunt afișate cu culoarea roșie iar plecările cu culoarea albastră.

Dacă un angajat are mai multe intrări și mai multe ieșiri într-o zi, la calculul duratei prezenței programul va lua în considerare doar intervalele de prezență.

Orele de prezență sunt organizate astfel:

ore în regim normal
ore de noapte
ore lucrate sâmbăta și duminica
ore suplimentare aprobate

iar orele absentate sunt evidențiate prescurtat:

I = Învoiri și concedii fără retribuție
Bo = Boală obișnuită
Bp = Boală profesională
Co = Concediu de odihnă
Am = Accidente de muncă
Prm = Program redus maternitate
Prb = Program redus boală
O = Obligații cetățenești
Rs = Recuperare ore suplimentare
Ap = Alte ore plătite
An = Alte ore neplătite
N = Absență nemotivată
L = Zi liberă
Foaia Colectiva de Prezenta<br/>cu Ore si Pontari : Centralizatorul prezentei cu evidentierea orelor efectuate si a pontarilor, conform cerintelor legale cu privire la control : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

XML

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format xml : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Foaia Colectivă de Prezență

Centralizatorul prezenței pe baza căruia se efectuează calculul salarial

Include doar orele calculate pe baza pontărilor fără a mai prezenta și pontările de sosire și plecare.

Acesta este raportul ale cărui date se vor transfera către un alt program de calcul salarial. Pentru transfer vă recomandăm să utilizați fișierele text tip XML.

Raportul prezintă atât orele de prezență:

ore în regim normal
ore de noapte
ore lucrate sâmbăta și duminica
ore suplimentare aprobate

cât și orele de absență, din diverse motive:

I = Învoiri și concedii fără retribuție
Bo = Boală obișnuită
Bp = Boală profesională
Co = Concediu de odihnă
Am = Accidente de muncă
Prm = Program redus maternitate
Prb = Program redus boală
O = Obligații cetățenești
Rs = Recuperare ore suplimentare
Ap = Alte ore plătite
An = Alte ore neplătite
N = Absență nemotivată
L = Zi liberă

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

XML

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format xml : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Foaia Colectiva de Prezenta : Centralizatorul prezentei pe baza caruia se efectueaza calculul salarial : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Tablou Lunar Pontari : Sumarul Sosirilor si Plecarilor pentru toti angajatii si pentru fiecare zi a unei luni : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Tablou Lunar Pontări

Sumarul Sosirilor și Plecărilor pentru toți angajații și pentru fiecare zi a unei luni

Raportul evidențiază gradul de disciplină al angajaților cu privire la procesul de pontare. Dintr-o privire se poate observa, pentru o lună întreagă, dacă anumiți angajații se întâmplă accidental să nu ponteze sau dacă lipsa pontării are un caracter repetitiv și trebuie intervenit.

Sosirile sunt afișate cu culoarea roșie iar plecările cu culoarea albastră.

Dacă un angajat are mai multe intrări și mai multe ieșiri într-o zi, programul va cumula doar intervalele de prezență.

Zilele libere sunt marcate cu [L] iar pentru zilele în care angajatul este absent motivat se va preciza codul motivării: [ Co ] = Concediul de Odihnă, [ Bo ] = Concediu pentru Boală Obișnuită (Concediu Medical), [ D ] = Delegație șamd.

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

XML

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format xml : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Tablou Lunar Pontari : Sumarul Sosirilor si Plecarilor pentru toti angajatii si pentru fiecare zi a unei luni : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Prezența Zilnică

Centralizatorul prezenței tuturor angajaților într-o anumită zi

Raportul prezintă datele de identificare ale angajaților toate tipurile de ore pe care le gestionează și anume:

 • Datele angajatului
  • Nume
  • Cod
  • Marca (doar în format XML)
 • Orele planificate
  • Durata prezență planificată: durata exactă a prezenței planificate inclusiv pauza
  • Durata pauză: durata exactă a pauzei
  • Durata de lucru planificată: durata exactă a prezenței planificate exclusiv pauza
 • Prezența efectivă
  • Intervale Prezența: de forma Ore:Minut sosire - Ora:Minut plecare
  • Durata Prezență: durata exactă, la minut, a intervalelor de prezență.
  • Lucrate Planificate: durata exactă a prezenței care nu depășește durata planificată
  • Revizuite: durata prezenței care nu reprezintă timp la dispoziția angajatorului.
  • Lucrate Noaptea: Prezența în intervalul orar 22-6.
 • Pauza
  • Efectuată: durata pauzei care nu depășește durata planificată pentru pauză
  • Lucrată: durata pauzei neefectuate dar lucrate, de ex: dacă angajatul sosește cu întârziere poate opta să nu ia pauză
  • Revizuită: corecții asupra duratei pauzei efectuate
 • Suplimentare
  • Lucrate: durata prezenței în plus de durata planificată și durata pauzei planificate
  • Aprobate pentru plată: prezența suplimentară aprobată pentru plată în luna curentă
  • Aprobate pentru recuperare: prezența suplimentară pentru care angajatul va primi ore libere în perioada următoare
  • Neaprobate: durata prezenței neaprobată de angajator ca reprezentând durată lucrată suplimentar
 • Pontate
  • Ore Pontate: durata prezenței ce urmează a fi remunerată, inclusiv delegațiile și orele suplimentare aprobate pentru plată
  • Ore Noapte: orele pontate efectuate în intervalul 22-6
 • Nelucrate
  • Total: durata prezenței planificate dar neefectuate
  • I, Bo, Bp, Co, Am, Prm, Prb, O, D, Rs, Ap, An: ore absență motivată, din diverse motive arătate mai sus
  • N: ore absență nemotivată

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

XML

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format xml : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Prezenta Zilnica : Centralizatorul prezentei tuturor angajatilor intr-o anumita zi : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Fisa Individuala de Prezenta : Situatia prezentei unui angajat in fiecare zi a unei luni : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Fișa Individuală de Prezență

Situația prezenței unui angajat în fiecare zi a unei luni

 • Planificate
  • Data: ziua din lună
  • Ziua: ziua săptămânii
  • Durata prezență planificată: durata exactă a prezenței planificate inclusiv pauza
  • Durata pauză: durata exactă a pauzei
  • Durata de lucru planificată: durata exactă a prezenței planificate exclusiv pauza
 • Prezența efectivă
  • Intervale Prezența: de forma Ore:Minut sosire - Ora:Minut plecare
  • Durata Prezență: durata exactă, la minut, a intervalelor de prezență.
  • Lucrate Planificate: durata exactă a prezenței care nu depășește durata planificată
  • Revizuite: durata prezenței care nu reprezintă timp la dispoziția angajatorului.
  • Lucrate Noaptea: Prezența în intervalul orar 22-6.
 • Pauza
  • Efectuată: durata pauzei care nu depășește durata planificată pentru pauză
  • Lucrată: durata pauzei neefectuate dar lucrate, de ex: dacă angajatul sosește cu întârziere poate opta să nu ia pauză
  • Revizuită: corecții asupra duratei pauzei efectuate
 • Suplimentare
  • Lucrate: durata prezenței în plus de durata planificată și durata pauzei planificate
  • Aprobate pentru plată: prezența suplimentară aprobată pentru plată în luna curentă
  • Aprobate pentru recuperare: prezența suplimentară pentru care angajatul va primi ore libere în perioada următoare
  • Neaprobate: durata prezenței neaprobată de angajator ca reprezentând durată lucrată suplimentar
 • Pontate
  • Ore Pontate: durata prezenței ce urmează a fi remunerată, inclusiv delegațiile și orele suplimentare aprobate pentru plată
  • Ore Noapte: orele pontate efectuate în intervalul 22-6
 • Nelucrate
  • Total: durata prezenței planificate dar neefectuate
  • I, Bo, Bp, Co, Am, Prm, Prb, O, D, Rs, Ap, An: ore absență motivată, din diverse motive arătate mai sus
  • N: ore absență nemotivată

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

XML

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format xml : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Fisa Individuala de Prezenta : Situatia prezentei unui angajat in fiecare zi a unei luni : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Cele mai uzuale rapoarte de pontaj si control acces generate de programul BIO-matrix MICRO STANDARD

Prezenta La Ora : Verificarea prezentei angajatilor la o anumita ora din zi : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Prezența La Ora

Verificarea prezenței angajaților la o anumită oră din zi

Obiectivul acestui raport este de a verifica gradul de disciplină al angajaților cu privire la respectarea cu strictețe a orei de început și de sfârșit a schimbului.

Dacă se generează raportul pentru ora de sosire atunci se poate observa cine este deja sosit și dacă o eventuală întârziere este accidentală sau se întâmplă cu regularitate.

Asemănător, dacă se generează raportul pentru ora de plecare se poate observa cine este deja plecat și dacă plecarea anterioara orei de sfârșit a schimbului are caracter regulat sau accidental.

Zilele libere sunt marcate cu [L] iar pentru zilele în care angajatul este absent motivat se va preciza codul motivării: [ Co ] = Concediul de Odihnă, [ Bo ] = Concediu pentru Boală Obișnuită (Concediu Medical) șamd.

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Prezenta La Ora : Verificarea prezentei angajatilor la o anumita ora din zi : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Prezența Lunară la Minut

Centralizatorul prezenței la minut pentru toți angajați, într-o lună

Este foarte util dacă se dorește durata exactă, la minut, a prezenței zilnice pentru fiecare angajat.

Asemănător, există 28 de tipuri de ore ce se pot analiza: Ore Prezență Planificată, Ore Lucrate Planificate, Ore Pontate Noaptea, Ore Planificate dar Nelucrate, Ore Suplimentare Lucrate, Ore Suplimentare Aprobate la Plată, Ore Suplimentare Aprobate spre Recuperare, Ore Pontate, etc.

Cu acest raport pot fi analizate si orele nelucrate precum: [I] - Învoiri și Concedii fără Retribuție, [Bo] - Boală Obișnuită (Concediu Medical), [Co] - Concediu de Odihnă, [N] - Absențe Nemotivate șamd.

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Prezenta Lunara la Minut : Centralizatorul prezentei la minut pentru toti angajati, intr-o luna : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Prezenta Lunara in Ore : Centralizatorul prezentei in ore pentru toti angajati, intr-o luna : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Prezența Lunară în Ore

Centralizatorul prezenței în ore pentru toți angajați, într-o lună

Este foarte util dacă se dorește durata în ore a prezenței zilnice pentru fiecare angajat.

Asemănător, există 28 de tipuri de perioade ce se pot analiza: Ore Prezență Planificată, Ore Lucrate Planificate, Ore Pontate Noaptea, Ore Planificate dar Nelucrate, Ore Suplimentare Lucrate, Ore Suplimentare Aprobate la Plată, Ore Suplimentare Aprobate spre Recuperare, Ore Pontate, etc.

Cu acest raport pot fi analizate si orele nelucrate precum: [I] - Învoiri și Concedii fără Retribuție, [Bo] - Boală Obișnuită (Concediu Medical), [Co] - Concediu de Odihnă, [N] - Absențe Nemotivate șamd.

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Prezenta Lunara in Ore : Centralizatorul prezentei in ore pentru toti angajati, intr-o luna : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Concedii De Odihnă

Centralizatorul zilelor de concediu de odihnă efectuate în fiecare lună, pentru un an

Este un raport util pentru analiza respectării efectuării concediilor de odihnă conform planificării sau pentru analiza zilelor de concediu încă neefectuate în vederea planificării etc.

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Concedii De Odihna : Centralizatorul zilelor de concediu de odihna efectuate in fiecare luna, pentru un an : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Alte rapoarte de pontaj si control acces generate de programul BIO-matrix MICRO STANDARD

Recuperare Ore Suplimentare : Centralizatorul orelor suplimentare aprobate pentru a fi compensate cu timp liber si a orelor recuperate in fiecare luna, pentru un an : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Recuperare Ore Suplimentare

Centralizatorul orelor suplimentare aprobate pentru a fi compensate cu timp liber și a orelor recuperate în fiecare lună, pentru un an

Pentru fiecare lună se regăsesc atât orele suplimentare efectuate și aprobate spre a fi recuperate cu timp liber cât și a celor deja recuperate

Raportul este util pentru a cunoaște câte ore mai are de recuperat fiecare angajat în vederea informării angajaților și recuperării orelor în limitele impuse de lege

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Recuperare Ore Suplimentare : Centralizatorul orelor suplimentare aprobate pentru a fi compensate cu timp liber si a orelor recuperate in fiecare luna, pentru un an : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Prezența Anuală

Centralizatorul zilelor de prezență și absență în fiecare lună, pentru un an

Există 28 de tipuri de zile și ore ce pot fi analizate.

Cu acest raport pot fi analizate si duratele nelucrate precum: [I] - Învoiri și Concedii fără Retribuție, [Bo] - Boală Obișnuită (Concediu Medical), [Co] - Concediu de Odihnă, [N] - Absențe Nemotivate șamd.

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Prezenta Anuala : Centralizatorul zilelor de prezenta si absenta in fiecare luna, pentru un an : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Fisa Individuala cu Sosiri si Plecari : Sumarul Sosirilor si Plecarilor unui anumit angajat intr-o luna : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Fișa Individuală cu Sosiri și Plecări

Sumarul Sosirilor și Plecărilor unui anumit angajat într-o lună

Sistemul de pontaj și control acces poate să includă aparate folosite în trei scopuri

 • doar pentru pontaj
 • doar pentru controlul accesului
 • pentru pontaj și controlul accesului

În funcție de aparatul folosit, raportul indică dacă evenimentul prezintă importanță atât pentru pontaj cât și pentru controlul accesului

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Fisa Individuala cu Sosiri si Plecari : Sumarul Sosirilor si Plecarilor unui anumit angajat intr-o luna : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Jurnal Evenimente Aparate Pontaj și Control Acces

Sumarul Sosirilor și Plecărilor înregistrate de un anumit aparat de pontaj sau control acces într-o lună

Sistemul de pontaj și control acces poate să includă aparate folosite în trei scopuri

 • doar pentru pontaj
 • doar pentru controlul accesului
 • pentru pontaj și controlul accesului

În funcție de aparatul folosit, raportul indică dacă evenimentul prezintă importanță atât pentru pontaj cât și pentru controlul accesului

Descărcați acest raport în format:

EXCEL

PDF

Export raport pontaj in format excel : Pontaj si Control Acces : Biomatrix Export raport pontaj in format adobe acrobat : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Jurnal Evenimente Aparate Pontaj si Control Acces : Sumarul Sosirilor si Plecarilor inregistrate de un anumit aparat de pontaj sau control acces intr-o luna : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Comanda

Sistem mobil de pontaj cu amprenta, palma, imagine faciala, cod sau card : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Sistem mobil de pontaj cu amprentă, palmă, imagine facială, cod sau card Model PC1
Setul de bază conține:
 • 1 aparat de pontaj și control acces Model PC1
 • 10 carduri pontaj și control acces pentru angajați
 • Accesorii de montaj pentru aparatul de pontaj
 • Alimentator 5V cu cablu USB
 • Alimentator auto 12V-24V cu cablu USB
 • Program realizat de fabricantul aparatului de pontaj
Garanție: 12 luni, cu suport tehnic gratuit prin email

Preț:   449 € / set


Alegeți Cantitatea Dorită
set
Total:   449 €

BONUS GRATUIT

Program de pontaj si control access BIO-matrix MICRO STANDARD : BONUS GRATUIT : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Program pontaj în Limba Română: BIO-matrix MICRO STANDARD

Program pentru calculator cu interfața de utilizare în Limba Română, pentru generarea rapoartelor de pontaj și control acces. Programul se adresează firmelor mici sau firmelor care doresc un program de pontaj foarte ușor de folosit care să ofere toate funcțiunile esențiale generării pontajului.


Precizări

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD, oferit ca bonus gratuit la achiziția aparatului, poate fi instalat și utilizat pe un singur calculator. Dacă doriți să utilizați funcțiile programului de pe mai multe calculatoare din rețea care să utilizeze în comun o singură bază de date, pentru fiecare calculator suplimentar, altele decât calculatorul pe care se utilizează programul gratuit BIO-matrix MICRO STANDARD, este necesar să achiziționați câte o licență a programului BIO-matrix MICRO MANAGER.


Precizări

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD, oferit ca bonus gratuit la achiziția aparatului, poate fi instalat și utilizat pe un singur calculator. Dacă doriți să utilizați funcțiile programului de pe mai multe calculatoare din rețea care să utilizeze în comun o singură bază de date, pentru fiecare calculator suplimentar, altele decât calculatorul pe care se utilizează programul gratuit BIO-matrix MICRO STANDARD, este necesar să achiziționați câte o licență a programului BIO-matrix MICRO MANAGER.


Preț

99 € / licență

BONUS GRATUIT

Consultanta implementare sistem de pontaj si control access BIO-matrix MICRO STANDARD : BONUS GRATUIT : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Instruire tehnică gratuită pentru implementarea sistemului de pontaj

Instruirea tehnică telefonică și online cu TeamViewer vă este utilă dacă doriți o implementare mai rapidă a sistemului de pontaj. Puteți astfel să beneficiați de experiența de implementare și cunoștințele tehnice ale unui specialist care să vă îndrume PAS CU PAS în punerea în funcțiune, configurarea și utilizarea sistemului.

Serviciul se oferă doar telefonic și online cu TeamViewer, cu programare prealabilă.


Precizări

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD se livrează cu manuale de instalare și utilizare în Limba Română. De asemenea, suportul tehnic prin email este gratuit pe toată perioada garanției aparatului de pontaj și vă stă la dispoziție pentru clarificări punctuale cu privire la funcționarea și utilizarea sistemului.

Serviciul de instruire tehnică gratuită pentru implementare este opțional și este puțin probabil să aveți nevoie de el. Dacă totuși veți constata că vă este necesar, îl puteți solicita o singură dată, într-un interval de 30 de zile de la achiziția sistemului de pontaj.


Precizări

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD se livrează cu manuale de instalare și utilizare în Limba Română. De asemenea, suportul tehnic prin email este gratuit pe toată perioada garanției aparatului de pontaj și vă stă la dispoziție pentru clarificări punctuale cu privire la funcționarea și utilizarea sistemului.

Serviciul de instruire tehnică gratuită pentru implementare este opțional și este puțin probabil să aveți nevoie de el. Dacă totuși veți constata că vă este necesar, îl puteți solicita o singură dată, într-un interval de 30 de zile de la achiziția sistemului de pontaj.


Preț

35 € / serviciu

BONUS GRATUIT

Opționale

carduri pentru pontajul si accesul angajati : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Carduri pentru pontaj și control acces

Carduri RFID pentru pontaj și control acces, cu numărul de card inscripționat pe una dintre fețe pentru înregistrarea ușoară a cardurilor în baza de date a programului BIO-matrix MICRO STANDARD

Preț:   0,95 € / buc.


Recomandări

Cele 10 carduri care fac parte din setul de bază al sistemului este bine să le păstrați de rezervă și să achiziționați un număr de carduri egal cu numărul de angajați care vor folosi cardul pentru pontaj și control acces.


Recomandări

Cele 10 carduri care fac parte din setul de bază al sistemului este bine să le păstrați de rezervă și să achiziționați un număr de carduri egal cu numărul de angajați care vor folosi cardul pentru pontaj și control acces.


Alegeți Cantitatea Dorită
buc.
Program pontaj si control acces in Limba Romana BIO-matrix MICRO MANAGER - pentru utilizare in retea : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Program pentru pontaj și control acces în Limba Română BIO-matrix MICRO MANAGER, pentru utilizare pe mai multe calculatoare din rețea

Program BIO-matrix MICRO MANAGER oferă toate funcțiile programului gratuit BIO-matrix MICRO STANDARD și poate fi instalat și utilizat pe mai multe calculatoare din aceeași rețea locală, altele decât calculatorul pe care se utilizează programul gratuit BIO-matrix MICRO STANDARD. Pentru fiecare calculator suplimentar este necesar să achiziționați câte o licență.

Preț:   69 € / licență


Recomandări

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD, oferit gratuit la achiziția aparatului, poate fi instalat și utilizat pe un singur calculator. Programul BIO-matrix MICRO MANAGER este necesar dacă doriți să utilizați funcțiile programului de pe mai multe calculatoare din rețea care să utilizeze în comun o singură bază de date.


Recomandări

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD, oferit gratuit la achiziția aparatului, poate fi instalat și utilizat pe un singur calculator. Programul BIO-matrix MICRO MANAGER este necesar dacă doriți să utilizați funcțiile programului de pe mai multe calculatoare din rețea care să utilizeze în comun o singură bază de date.


Alegeți Cantitatea Dorită
licențe
Actualizari program pontaj BIO-matrix MICRO STANDARD cu versiuni noi : Pontaj si Control Acces : Biomatrix
Actualizări ale programului de pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD cu versiuni viitoare

Programul pentru pontaj și control acces BIO-matrix MICRO STANDARD este oferit gratuit în versiunea existentă la data achiziției aparatului. Ulterior achiziției, versiunile viitoare ale programului BIO-matrix MICRO STANDARD pot fi asigurate doar contra cost, în regim de abonament anual. Programul BIO-matrix MICRO STANDARD vă notifică imediat ce o nouă versiune a programului a fost publicată pe acest site.

Preț:   45 € / an


Recomandări

Acest pachet de servicii vă este util dacă doriți să vă mențineți programul de pontaj actualizat permanent și compatibil cu ultimele versiuni ale sistemului de operare Microsoft Windows și schimbările de ordin legislativ cu privire la pontaj, având astfel posibilitatea să descărcați de pe acest site și să instalați versiunile noi ale programului BIO-matrix MICRO STANDARD pe măsură ce aceste versiuni se dezvoltă și devin publice.


Recomandări

Acest pachet de servicii vă este util dacă doriți să vă mențineți programul de pontaj actualizat permanent și compatibil cu ultimele versiuni ale sistemului de operare Microsoft Windows și schimbările de ordin legislativ cu privire la pontaj, având astfel posibilitatea să descărcați de pe acest site și să instalați versiunile noi ale programului BIO-matrix MICRO STANDARD pe măsură ce aceste versiuni se dezvoltă și devin publice.


Alegeți Cantitatea Dorită
an
Total:   45 €

Alte Cerințe

Total

Total Comandă:
494 €
Tva   19 %:
93,86 €
Total de plată:
587,86 €

Facturare

Denumire Firma
Cod Fiscal
Număr ORC
Adresa Email
Adresa de facturare

Livrare

Mod de adresare
Persoana de contact
Funcție
Telefon
Adresa de livrare