Verificare certificat COVID-19 pentru vizitatori si angajatiV30

Verificare certificat COVID-19 pentru vizitatori si angajati

Ușor și rapid

Cititor profesional cod QR

Cititorul permite citirea rapidă și cu ușurință a codurilor QR complexe precum codul QR al certificatului COVID-19.

Prietenos și rapid

Elimină nevoia unui gardian care să verifice certificatele COVID-19 cu un telefon cu cameră video neperformantă. Dispozitivul și cititorul de coduri QR se pot monta pe perete în zona intrării. Fiecare vizitator sau angajat doar apropie propriul telefon cu codul QR al certificatului de cititorul QR profesional. Dispozitivul verifică rapid certificatul semnalizează sonor orice verificare a unui certificat expirat sau care nu este autentic.

Confidențial

Dispozitivul verifică autenticitatea și validitatea certificatului COVID-19 fără să stocheaze conținutul certificatului.

399 € +TVA

Caracteristici Principale

Verificarea unui certificat COVID-19 prin citirea codului QR al certificatului cu camera video a unui dispozitiv mobil este consumatoare de timp și necesită ca o persoană să se ocupe cu această activitate.

Sistemul V30 permite citirea codului QR cu ajutorul unui cititor profesional și afișarea rezultatului pe ecranul unei tablete într-un timp foarte scurt, fără să fie nevoie de o persoană dedicată verificării certificatelor.

Atât tableta cât și cititorul se pot monta pe perete sau se pot așeza pe un suport iar persoanele își pot verifica singure certificatele COVID-19.

Certificatele expirate sau nerecunoscute vor genera alerte audio și doar atunci va fi cazul ca cineva să intervină.

Conținutul Pachetului Standard

Verificare certificat COVID-19 pentru vizitatori si angajati
Tableta verificare certificat Covid-19, model "V30"
Scanner bluetooth pentru tableta de pontaj
Cititor profesional coduri QR
Suport tehnic prin email pentru 12 luni
Garanție 12 luni, cu
SUPORT TEHNIC GRATUIT
prin email

Verificarea certificatelor COVID-19

Vizitatorul va apropia telefonul mobil cu codul QR de cititorul de coduri QR. În foarte scurt timp tableta va afișa rezultatul verificării certificatului, astfel:

Valabil

Expirat

Necunoscut

Certificat în termenul de valabilitate
Certificat cu data expirării depășită
Certificatul nu este autentic

Configurare. Afișare date din certificat

Tableta permite configurarea duratei de afișare a rezultatului verificării certificatului COVID-19 cât și posibilitatea de a afișa informații din cuprinsul certificatului.

Dacă sistemul se folosește pentru verificarea vizitatorilor, nu se recomandă afișarea nuciunei informații din certificat.

Dacă se verifică doar certificatele angajaților și există justificare pentru afișarea unor anumire informații conținute de certificat, puteți alege ce anume doriți să se afișeze.

Sistemul V30 face doar verificarea certificatelor COVID-19 și afișarea rezultatului verificării. Datele din certificat nu sunt salvate și nici trimise la un alt sistem.

Doriți să comandați ?

Pentru a comanda acest produs apăsați butonul alăturat.