Actualizările programelor de pontaj cu versiuni noi

Programul de pontaj oferit bonus gratuit nu este limitat in timp ca functionare insa nu este garantat ca va functiona pe versiuni viitoare ale sistemului de operare Microsoft Windows ce vor fi lansate ulterior achizitiei sistemului de pontaj si necunoscute la momentul achizitiei sistemului.

Pentru a avea garantia ca puteti utiliza sistemul chiar si dupa schimbari de ordin tehnologic sau legislativ, este recomandabil sa achizitionati versiunile viitoare ale programului de pontaj. Versiunile viitoare nu sunt gratuite si se comercializeaza pe baza de abonament anual.

In cazul in care alegeti sa nu achizitionati abonament pentru versiunile viitoare ale programului de pontaj va trebui sa folositi acest program pe o versiune a sistemului de operare Microsoft Windows existenta la data achizitiei sistemului.

Daca insa ati achizitionat un astfel de abonament, puteti urma instructiunile de mai jos in vederea descarcarii versiunilor noi ale programului de pontaj pentru perioada acoperita de abonament.

Descărcare actualizări programe pontaj

Programele BIO-matrix au funcțiuni speciale pentru actualizare prin Internet care însă necesită conectarea la Internet a calculatorului pe care se utilizează programele.

Dacă programul se utilizează pe un calculator fără acces la Internet, puteți să descărcați o versiune nouă folosind orice alt calculator cu acces la Internet și apoi să instalați actualizările pe calculatorul cu programul ce se dorește a fi actualizat.

Apăsați butonul Browse și alegeți fișierul licența de pe CDROM-ul cu programul BIO-matrix.

Apăsați apoi butonul Trimite Licența pentru a verifica dacă există actualizări disponibile pentru versiunea dumneavoastră de program.