Termeni și condiții

Puteți utiliza acest site numai dacă ați citit și ați acceptat următorii TERMENI ȘI CONDIȚII precum și prevederile ACORDULUI DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Bionet Software S.R.L., denumită în continuare și BIO-MATRIX, și-a deschis site-ul www.pontaje.ro pentru a-și informa personal clienții, partenerii comerciali, potențialii clienti și potentialii parteneri cu privire la oferta sa de produse și servicii.

Conținutul site-ului

BIO-MATRIX este autorul prezentului site iar materialele prezentate pe prezentul site sunt proprietatea BIO-MATRIX, sunt licențiate în vederea utilizării de catre BIO-MATRIX sau sunt proprietatea furnizorilor BIO-MATRIX care și-au dat acordul pentru a fi folosite pe acest site. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, fără acordul scris al BIO-MATRIX.

Politica de comercializare a produselor și serviciilor

 • Doar persoane juridice: BIO-MATRIX oferă, prin intermediul prezentului site, sisteme de pontaj, cu sau fără opțiuni de control al accesului, sisteme special proiectate pentru a fi utilizate de angajații companiilor. Ca urmare, BIO-MATRIX va comercializa aceste produse doar către companii nu și către persoane fizice.
 • Descrierea produselor: BIO-MATRIX depune toate eforturile pentru a prezenta produsele și serviciile pe care le oferă, în mod clar și concis. Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de cele din imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect). BIO-MATRIX și furnizorii săi iși rezervă dreptul de a modifica specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. BIO-MATRIX nu este și nu va fi legal responsabilă pentru nicio informație eronată expusă de prezentul site. Orice persoană dornică să procure produse și/sau servicii este rugată să contacteze BIO-MATRIX pentru a se informa cu privire la condițiile contractuale, tarife, disponibilități, restricții, caracteristici, etc. Pentru a primi o ofertă din partea BIO-MATRIX este necesar să contactați BIO-MATRIX pe căile descrise în pagina de contact a prezentului site.
 • Costuri livrare: BIO-MATRIX livrează produsele sale doar prin curier ales de BIO-MATRIX și doar cu plata transportului la destinație. Prețul produselor nu include și costurile de transport.
 • Termenul livrare: BIO-MATRIX depune toate eforturile să livreze produsele în maximum 24 de ore din momentul încasării contravalorii acestora. Pentru produsele care nu există în stoc, BIO-MATRIX va informa și agrea cu clientul data livrării înainte de efectuarea plății de către client.
 • Prețuri: Dacă nu se precizează explicit, prețurile produselor și serviciilor prezentate pe acest site sunt în EURO fara TVA și nu includ costurile de livrare. În momentul plății, prețurile se vor calcula în Lei în funcție de cursul EURO comunicat de BNR de la data plății, la care se adaugă taxele, precum TVA. BIO-MATRIX își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor și serviciilor în orice moment.
 • Renunțarea la cumpărare: BIO-MATRIX nu acceptă denunțarea unilaterală de către clienții săi a achizițiilor de produse și servicii.
 • Garanții: Produsele comercializate de BIO-MATRIX au o perioadă de garanție de 12 luni. Dacă în perioada de garanție produsul se defectează, clientul poate returna, prin curier, produsul pentru reparație, la adresa de pe factura fiscală, însă doar după obținerea acordului BIO-MATRIX și pe costul clientului. Dacă produsul s-a defectat în condiții de utilizare conforme, BIO-MATRIX, pe costul său, va returna produsul reparat sau un alt produs nou, identic sau echivalent ca funcțiuni. Dacă produsul primit nu este defect sau daca defectul se datorează unei utilizari necorespunzătoare, costul transportului retur și costul reparației va fi suportat de client. Produsele care au funcțiuni de control al accesului își pierd garanția dacă nu sunt instalate de firme specializate, avizate pentru a instala sisteme de securitate. Garanția se pierde și în cazurile în care defectul a fost cauzat de instabilități sau întreruperi ale alimentării cu energie electrică.
 • Program pentru calculator BIO-matrix MICRO oferit gratuit: Echipamentele electronice folosite pentru pontaj și/sau controlul accesului se livrează împreună cu programe pentru calculator realizate de producătorii respectivelor echipamente. BIO-MATRIX va oferă GRATUIT, drept BONUS, programul BIO-matrix MICRO, cu interfață în Limba Română, program care generează rapoarte mult mai potrivite modului de întocmire a pontajului în România. Programul BIO-matrix MICRO nu reprezintă însă un înlocuitor al programelor oferite de producatorii echipamentelor și folosirea acestui program este opțională.
 • Descărcare versiuni de evaluare ale programelor de pontaj: Programele BIO-matrix MICRO și BIO-matrix LITE pot fi descărcate în vederea testării. Dacă paginile de prezentare ale produselor nu conțin toate detaliile de care aveți nevoie, solicitati BIO-MATRIX să vă ofere informațiile necesare descărcarii programului dorit anterior achiziției și luați la cunoștință despre prevederile condițiilor de utilizare ale respectivului program.
 • Limitarea răspunderii în folosirea programelor: Programele BIO-MATRIX sunt furnizate pe principiile 'AȘA CUM SUNT' și 'AȘA CUM SUNT DISPONIBILE' fără nicio garanție de niciun fel. La cerere, BIO-MATRIX vă poate pune la dispoziție orice program, în vederea testării, anterior achiziției.
 • Suportul tehnic: Suportul tehnic este oferit exclusiv prin email la adresa suport@pontaje.ro cu timp de răspuns de maximum 16 ore lucrătoare, pe toată perioada de garanție a produsului cumparat și pe toată perioada acoperită de serviciile opționale plătite de acces la versiunile viitoare ale programelor. Clienții care au achiziționat deja servicii de suport tehnic telefonic și online cu Teamviewer la pachet cu actualizările programelor BIO-matrix, indiferent de versiune, beneficiază și de suportul tehnic prin telefon și prin Internet cu TeamViewer până la expirarea abonamentelor. Serviciile telefonice si online cu Teamviewer se vor comercializa doar în regim de consultanță plătită.

Limitarea răspunderii în utilizarea site-ului

Prezentul site este furnizat pe principiile 'AȘA CUM ESTE' și 'AȘA CUM ESTE DISPONIBIL'. BIO-MATRIX nu va fi responsabilă de nicio pierdere directă sau indirectă suferită de vizitator ca urmare a accesării site-ului sau folosirii informațiilor prezentate pe acest site. BIO-MATRIX nu oferă nicio garanție că: site-ul va indeplini cerințele vizitatorului; site-ul va funcționa fără întreruperi, la timp și fără erori; erorile site-ului vor fi corectate; serverele ce găzduiesc acest site și cele folosite pentru e-mail sunt lipsite de viruși sau alte componente ce ar putea avea efect dăunător.

Imaginile sunt prezentate pe acest site cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de cele prezentate în imagini în orice mod, ca urmare a modificării caracteristicilor și design-ului realizată fără notificare prealabilă din partea producătorilor.

BIO-MATRIX nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea acestor TERMENI ȘI CONDIȚII.

BIO-MATRIX își rezervă dreptul de a modifica conținutul prezentului site, inclusiv prevederile TERMENILOR SI CONDIȚIILOR , în orice moment, fără preaviz și fără ca modificările să presupună responsabilitatea BIO-MATRIX sau a angajaților BIO-MATRIX. Ca urmare a folosirii de către client a prezentului site BIO-MATRIX consideră că orice client a citit, a acceptat și este de acord în totalitate cu acești termeni și condiții iar în caz contrar BIO-MATRIX vă solicită să încetați să mai folosiți prezentul site.

Legislație

Prevederile TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR sunt guvernate de legea română în vigoare iar nerespectarea acestor prevederi va atrage răspunderea în conformitate cu prevederile legii.

Contact

S.C. Bionet Software S.R.L.

Cod fiscal: RO 18719883

Nr. înregistrare la registrul comerțului: J23/2586/2016

Nr. operator de prelucrări de date cu caracter personal: 6702/2007

Cont Banca Transilvania, Ag. Pallady: RO73 BTRL 0470 1202 A714 96XX

Telefon: 0729.971.209

Email: contact@pontaje.ro

Ultima actualizare: 25 Mai 2018