Program pentru calculul pontajului, cu interfață în Limba Română, pentru firme mici, pentru utilizare în rețeaBIO-matrix MICRO MANAGER

Program pentru calculul pontajului, cu interfata in Limba Romana, pentru firme mici, pentru utilizare in retea : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Pentru utilizare în rețea

Se utilizează pe calculatoare din aceeași rețea locală

Funcții identice cu MICRO

Are aceleași funcțiuni ca programul gratuit BIO-matrix MICRO STANDARD

Bază de date unică

Folosește baza de date a programului gratuit BIO-matrix MICRO STANDARD

Cerinte minime

Sistem de operare Microsoft Windows

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER este recomandat pentru:

MANAGERII care își doresc să aibă pe laptop bazele de date de pontaj, pentru a le putea analiza atunci când au timp, indiferent că se află la birou sau nu.

Bazele de date arhivă sunt generate cu programul BIO-matrix MICRO Ediția BRONZE pe calculatorul unde se ține evidența pontajului, copiate apoi pe un stick și preluate pe laptop. Foarte simplu.

Pentru evaluarea datelor de pontaj din luna curentă, programul BIO-matrix MICRO MANAGER permite și conectarea la baza de date de lucru utilizată cu programul BIO-matrix MICRO Ediție STANDARD sau BRONZE, instalat pe alt calculator din rețea și utilizat de alt angajat.

ANGAJAȚII care se ocupă de realizarea pontajului și care nu au acces la programul BIO-matrix MICRO Ediția STANDARD sau BRONZE, întrucât:

  • Programul BIO-matrix MICRO Ediția STANDARD sau BRONZE este instalat pe un alt calculator din rețea, utilizat de alt angajat.
  • Programul BIO-matrix MICRO Ediția STANDARD sau BRONZE este instalat pe un server sau mașină virtuala din rețea, pentru protejarea bazei de date.

Despre programul BIO-matrix MICRO MANAGER

La achiziția unui sistem de pontaj de pe acest site primiți gratuit dreptul de a instala și utiliza programul BIO-matrix MICRO Ediție STANDARD pe un singur calculator. Ulterior puteți achiziționa și un upgrade la ediția BRONZE dacă doriți să generați și să utilizați baze de date arhivă.

Dacă doriți să aveți acces la funcțiunile programului de pontaj de pe mai multe calculatoare din aceeași rețea locală, utilizând în comun o singură bază de date, pentru fiecare calculator suplimentar este necesar să utilizați programul BIO-matrix MICRO MANAGER.

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER include toate funcținile programului BIO-matrix MICRO indiferent de ediție însă nu are propria bază de date. Toate programele BIO-matrix MICRO MANAGER se vor conecta la baza de date de lucru a programului BIO-matrix MICRO Ediție STANDARD sau BRONZE.

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER poate utiliza însă, pe calculatorul unde este instalat, baze de date arhivă generate de programul BIO-matrix MICRO Ediție BRONZE, lucru care vă permite să analizați aceste baze de date când aveți timp, chiar dacă plecați cu laptop-ul de la birou.

Licențiere

Pentru fiecare instalare a programului BIO-matrix MICRO MANAGER este necesar să achiziționați licența de utilizare a programului, la prețul de 69 € + TVA.

Actualizările programul BIO-matrix MICRO MANAGER sunt incluse în prețul abonamentului pentru programul principal BIO-matrix MICRO indiferent de ediție.

Pentru achiziție, vă rugăm să ne contactați.

Licentiere program BIO-matrix MICRO