Program pentru calculul pontajului, cu interfață în Limba Română, pentru firme mici, pentru utilizare în rețeaBIO-matrix MICRO MANAGER

Program pentru calculul pontajului, cu interfata in Limba Romana, pentru firme mici, pentru utilizare in retea : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Pentru utilizare în rețea

Se utilizează pe calculatoare din aceeași rețea locală

Rapoarte identice cu MICRO

Generează aceleași rapoarte ca programul BIO-matrix MICRO indiferent de ediție (STANDARD, EMAIL sau MOBILE)

Bază de date unică

Folosește baza de date a programului gratuit BIO-matrix MICRO indiferent de ediție (STANDARD, EMAIL sau MOBILE)

Cerinte minime

Sistem de operare Microsoft Windows

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER este recomandat pentru:

MANAGERII care își doresc să aibă pe laptop bazele de date de pontaj, pentru a le putea analiza atunci când au timp, indiferent că se află la birou sau nu.

Pentru evaluarea datelor de pontaj din luna curentă, programul BIO-matrix MICRO MANAGER permite și conectarea la baza de date de lucru utilizată cu programul BIO-matrix MICRO, instalat pe alt calculator din rețea și utilizat de alt angajat.

ANGAJAȚII care se ocupă de realizarea pontajului și care nu au acces la programul BIO-matrix MICRO, întrucât:

  • Programul BIO-matrix MICRO este instalat pe un alt calculator din rețea, utilizat de alt angajat.
  • Programul BIO-matrix MICRO este instalat pe un server sau mașină virtuala din rețea, pentru protejarea bazei de date.

Despre programul BIO-matrix MICRO MANAGER

La achiziția unui sistem de pontaj de pe acest site primiți gratuit dreptul de a instala și utiliza programul BIO-matrix MICRO pe un singur calculator.

Dacă doriți să aveți acces la funcțiunile programului de pontaj de pe mai multe calculatoare din aceeași rețea locală, utilizând în comun o singură bază de date, pentru fiecare calculator suplimentar este necesar să utilizați programul BIO-matrix MICRO MANAGER.

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER include toate funcținile programului BIO-matrix MICRO indiferent de ediție însă nu are propria bază de date. Toate programele BIO-matrix MICRO MANAGER se vor conecta la baza de date de lucru a programului BIO-matrix MICRO.

Licențiere

Pentru fiecare instalare a programului BIO-matrix MICRO MANAGER este necesar să achiziționați licența de utilizare a programului, la prețul de 69 € + TVA.

Actualizările programul BIO-matrix MICRO MANAGER sunt incluse în prețul abonamentului pentru programul principal BIO-matrix MICRO indiferent de ediție.

Pentru achiziție, vă rugăm să ne contactați.

Licentiere program BIO-matrix MICRO