Program pentru calculul pontajului, cu interfață în Limba Română, pentru firme mici, pentru utilizare în rețeaBIO-matrix MICRO MANAGER

Program pentru calculul pontajului, cu interfata in Limba Romana, pentru firme mici, pentru utilizare in retea : Pontaj si Control Acces : Biomatrix

Pentru utilizare în rețea

Se utilizează pe calculatoare din aceeași rețea locală

Funcții identice cu MICRO

Ace aceleași funcțiuni ca programul gratuit BIO-matrix MICRO

Bază de date unică

Folosește baza de date a programului gratuit BIO-matrix MICRO

Cerinte minime

Sistem de operare Microsoft Windows

Instalare și Licențiere

La achiziția unui sistem de pontaj de pe acest site primiți gratuit dreptul de a instala și utiliza programul BIO-matrix MICRO pe un singur calculator.

Dacă doriți să aveți acces la funcțiunile acestui program de pe mai multe calculatoare din aceeași rețea locală, utilizând în comun o singură bază de date, pentru fiecare calculator (în plus de cel pe care utilizați programul BIO-matrix MICRO), este necesar să instalați programul BIO-matrix MICRO MANAGER.

Pentru fiecare instalare a programului BIO-matrix MICRO MANAGER este necesar să achiziționați licența de utilizare a programului, la prețul de 49 € + TVA.

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER include toate funcținile programului BIO-matrix MICRO. Pentru detalii, analizați pagina de prezentare a programului BIO-matrix MICRO .

Programul BIO-matrix MICRO MANAGER nu are propria bază de date. Toate programele BIO-matrix MICRO MANAGER se vor conecta la baza de date a programului gratuit BIO-matrix MICRO.

Pentru achiziție, vă rugăm să ne contactați.

Licentiere program BIO-matrix MICRO