Centrala de pontaj de la distanță, cu apel telefonic, sms sau emailBC-1

Centrala de pontaj de la distanță, cu apel telefonic, sms sau email

Pontaj simplu de la distanță

De acasă sau de pe teren

Angajații care nu pot ajunge la sediul firmei, pot ponta din orice loc prin apel telefonic, sms sau email.

La sediul firmei

La sediul firmei, angajații pot ponta la aparatele de pontaj și control acces.

Sistem integrat

Programul de pontaj BIO-matrix MICRO va colecta pontările atât de la centrala cât și de la aparatele de pontaj într-o bază de date unică și va genera rapoarte de pontaj complete.

Bonus Gratuit

La achiziția centralei primiți gratuit programul de pontaj și control acces cu interfață în Limba Română: BIO-matrix MICRO în valoare de 99 € +TVA.

399 € +TVA

Dual sim: SIM 1 - Sosire, SIM 2 - Plecare

Centrala dispune de 2 sloturi pentru 2 SIM-uri. Este necesar să achiziționați separat 2 cartele sau 2 abonamente gsm și să introduceți SIM-urile în cele 2 sloturi. SIM-urile nu se oferă împreună cu centrala.

Centrala folosește cele 2 sloturi pentru a face diferența dintre sosiri și plecări, astfel:

SIM 1 - Sosiri

Orice apel telefonic și orice sms trimis pe numărul de telefon al cartelei introduse în slotul 1 va fi considerată Sosire.

SIM 2 - Plecări

Orice apel telefonic și orice sms trimis pe numărul de telefon al cartelei introduse în slotul 2 va fi considerată Plecare.

Pontarea cu apel telefonic - posibilă cu orice telefon

Centrala poate să primească apeluri telefonic ede la orice tip de telefon, inclusiv telefoane doar cu taste.

La primirea unui apel telefonic, centrala detectează numărul de telefon de unde vine apelul și refuză apelul telefonic. Astfel, nu există niciun cost din partea angajatului pentru a ponta cu apel telefonic.

Ulterior, dacă centrala identifică în baza de date un angajat cu numărul de telefon de unde a provenit apelul, va memora pontarea pentru angajatul găsit și va trimite angajatului un sms de confirmare.

Pontarea Sosirii

Angajatul apelează numărul de telefon al cartelei introdusă în slotul 1

Pontarea Plecării

Angajatul apelează numărul de telefon al cartelei introdusă în slotul 2

Este cel mai ușor mod de pontaj de la distanță. Angajatul își memorează în agendă cele 2 numere de telefon ale centralei și le apelează la momentul pontării.

Pontarea cu sms - observații angajat la momentul pontării

Centrala poate să primească sms-uri de la orice tip de telefon, inclusiv telefoane doar cu taste.

La primirea unui sms, centrala detectează numărul de telefon de unde vine apelul și caută în baza de date un angajat cu acel număr de telefon. Dacă va găsi pe cineva, va memora pontarea pentru respectivul angajat și va trimite angajatului un sms de confirmare.

Pontarea Sosirii

Angajatul trimite un sms la numărul de telefon al cartelei introdusă în slotul 1

Pontarea Plecării

Angajatul trimite un sms la numărul de telefon al cartelei introdusă în slotul 2

Acest mod de pontare permite angajatului ca, simultan cu pontarea, să trimită și un mesaj asociat pontării, pe care angajatul îl consideră important.

De exemplu, angajatul poate justifica o întârziere cu un mesaj de genul 'S-a defectat masina' sau 'Sunt la medic', poate justifica o pontare târzie care poate conduce la ore suplimentare cu un mesaj de genul 'Am stat la client până am terminat lucrarea' sau poate trimite orice alt mesaj relevant pentru calculul orelor de prezență.

Mesajele trimise de angajat vor face ca procesul de aprobare pentru orele suplimentare, absențe motivate etc, să fie mult mai ușor si perfect justificat.

Pontarea cu email

La fiecare 15 minute, centrala poate să citească mesajele primite de o adresa de email configurabilă. Puteti configura o adresă de email dedicata pentru pontaj, de genul pontaj@mycompany.ro, sau puteti crea o adresa de email de genul pontaj.mycompany@gmail.com folosind servicii publice de mesagerie electronică, precum Gmail.

La primirea unui email, centrala detectează adresa de email de unde vine mesajul și caută în baza de date un angajat cu acea adresă de email. Dacă va găsi pe cineva, va memora pontarea pentru respectivul angajat și va trimite angajatului un email de confirmare.

Pontarea Sosirii

Angajatul trimite un email cu subiectul S la adresa email configurată pentru pontaj.

Pontarea Plecării

Angajatul trimite un email cu subiectul P la adresa email configurată pentru pontaj.

Acest mod de pontare se folosește cu calculatoare sau dispozitive mobile care au programe sau aplicații ce permit trimiterea și primirea mesajelor email.